Met welke koffer reis je het beste naar Spanje?

Gepubliceerd op 19 augustus 2024 om 16:11

Met welke koffer reis je nou het beste naar Spanje? Ruimbagage is wel lekker maar er is altijd de kans dat hij niet meekomt. Als je een vliegticket koopt dan wil je natuurlijk eigenlijk dat je bagage lekker bij je blijft.

Afmetingen, kan hij in als handbagage?

Ik zal meteen met de deur in huis vallen: het nadeel van deze koffer is dat hij officieel, volgens de details op de website, 36 centimeter breed is maar we hebben hem nagemeten, die van ons is gewoon 35 centimeter breed en daarmee past hij in de Transavia bak. Dan moet je hem tegenwoordig bij Transavia alleen wel bijboeken.. Dus je zult er iets voor moeten betalen maar dan komt hij wel sowieso mee en mag je ook nog eens iets eerder aan boord voor je reis naar Spanje. En hij past 100% zeker in de bak van het vliegtuig, de overhead bin. Of je nou met een Boeing 737 of een Airbus A320 van Transavia naar Spanje reist.

Stel je zelf wel even de vraag als je op vakantie gaat met een andere airline: wat zijn daar de maximale afmetingen?

Vakken, haak en stang

Deze koffer is enorm handig. Hij heeft 3 vakken aan de voorkant en 1 vak aan de achterkant. Verder is er nog een vakje met je details aan de zijkant mocht hij toch in het ruim belanden en vervolgens kwijtraken. We zeggen trouwens altijd: doe er een Airtag in, zo raak je je koffer nooit kwijt.

Er zit ook een J-haak bij. Hier zie je vliegtuigpersoneel soms mee lopen, vooral van buitenlandse airlines hoor. Maar het kan handig zijn als je er iets aan wil hangen, je tas met net gekochte schoenen van de duty-free bijvoorbeeld.

De stang gaat voor mij prima hoog genoeg. Er zijn een aantal op hoogte verstelbare standen maar zelf ben ik zo'n 1.95 en dat gaat helemaal prima. 



Tips voor de handbagage van Travelpro

Je kunt in het voorvak je belangrijke zaken kwijt zoals je paspoort, je medicijnen, je Airpods en je zonnebril. In die daarachter kun je een laptop kwijt, dat vak beslaat namelijk de hele voorkant. In het onderste vak kun je goed een ereader kwijt, of een iPad. En binnenin doe je natuurlijk je korte broek, zwembroek en teenslippers! Ohja, en natuurlijk een AirTag! Zo ga jij lekker handzaam met een Travelpro handbagage naar Spanje, wat wil je nog meer? Veel plezier!